Monday, February 8, 2021

The's love giveaway

 


Assalamualaikum , hye guys , selamat lagi :). Jommm join giveaway ni beramai ramai. Memeriahkan majlis . Tak salah pun support each other punya segmen kan :) 

Click the header for details :*

Thank you for reading :) 

28 comments:

  1. Here to wish you good luck! Thanks for visiting my blog earlier! What a nice blog with a contemporary look u have hereee. Followed u!

    ReplyDelete
  2. good luck soph! thank you for joining <3

    ReplyDelete
  3. jenjalan singgah dari segmen yang sama :D

    dan follow blog ni. simple dan kemas sangat ^_^

    ReplyDelete
  4. Good luck awak..semoga ada rezeki awak menang. Btw, nice blog..CJM tumpang jenjalan kat sini ❤️ http://cikjarimanis001.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  5. Hi, kita datang jenguk awak balik... :) all da best!!

    ReplyDelete
  6. singgah dari Ga yang sama, good luck ye :)

    ReplyDelete
  7. good luck dear.. nanti nak join la :)

    ReplyDelete
  8. giveaway CUya kembali! jom joinn

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  9. sedang blogwalking ~ good luckkk

    ReplyDelete
  10. hi soph! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh I did checked and mine was there . Thanks 👻💛🙆

      Delete
  11. Semoga ada rezeki menang dalam thes love giveaway ni :)

    ReplyDelete
  12. hi soph! the winners had been announced! can check through the following link

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/winners-of-thess-love-giveaway.html

    ReplyDelete