I try watercolour pen for first time

By sophea ◇ - 7:49 PM

 Assalamualaikum and hye guys . Dah lama tak berkunjung kat sini . Idk mood nak blogging tu kurang pula . Takpe lepasni sophea janji akan kerap blogging balik . 

Sepanjang PKP ni sophea just focus on self improvement but mostly about my hobby melukis . 

This time I try using watercolour pen , selalu tgok dekat YouTube .Then terdetik nak try juga . 

Watercolour own ni kan harga around rm20.00 masa beli . Kira murahlah sebab boleh guna banyak Kali . Colour dia pekat macam colour magic tapi lagi smooth.Overall mudahlah sebab suka warna pekat je .

Ni contoh drawing yang sophea dah try dengan watercolour pen . 




Ouh ada lagi mostly sophea post on Instagram art : browntofu_ . Jangan segan segan follow ^^" . Okay lepas ni sophea nak post about watercolour pencil pula.  Thank you for reading tau and rajin singgah. Inshaa Allah Sophea balas kunjungan yang diberi.

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. not bad la tu sophea.. kalo kakmim lg haru jadinya lukisan bkn reti pun.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak mim , ala kak mim boleh try nanti manatau boleh jadi

      Delete
  2. ha'ah nampak la warna dia memang pekat. Cantik sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah , kalau I suka clr pekat if lukis guna sketch book.Baru nampak details

      Delete
  3. cutenya drawing. <3

    btw first time tau ada watercolor pen. nak cari jugaklah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan cici , I pun baru tau juga prev months tu terus beli excited nak cuba

      Delete
  4. Cantik! Tak pernah cuba watercolor pen. Magic pen pernah la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haritu tahu pun sebab tgok kat YouTube tu terus try . Haah macam magic clr just lagi cantik

      Delete
  5. Wah cute! Warna dia pun nampak pekat. Tak pernah lagi Cik TK try watercolour pen. Senang nak guna tak?

    ReplyDelete