SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

By sophea ◇ - 10:20 PM

 Salam 

Tadi  masa  blogwalking around nampak satu segment ni . 



Tergerak hati pula nak join hehehe mana tau if dapat ke kan he he 

Jumlah join sama :) 


  • Share:

You Might Also Like

26 comments

  1. singgah dari segmen yg sama. Selamat Bersegmen 😊

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni, Sis Sophea💓 Terharu sangat ada rakan blogger sudi join dan show support. 😊 Semoga berjaya.

    Senarai peserta dah update. Jom check sis peserta # berapa. Check it here 👉🏻
    SENARAI PESERTA | SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen!! Cik TK juga join, singgah dari segmen yang sama!!

    ReplyDelete
  4. Singgah....

    https://webayas.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  5. Saya pun join juga this segment. Nak jadi blogger terpantas dan berpeluang menang hadiah misteri? Jom join my segment http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen, gee ada join gak :)

    done follow #150

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete