Try Ayam Ganjeong MarryBrown

By sophea ◇ - 4:07 AM

 Assalamualaikum , hello semua apa khabar ?

Haritu sophea scroll blog je nampak orang post tentang ayam ganjeong ni .Memang suka pun kalau Marrybrown buat menu lain lain every month tau . 

Semalam berkesempatan pula cuba dengan midah dan  my sister . 

Sophea ambil set ayam dgn burger sekali . Lepastu set nasi . Boleh lah semua sekali harga around RM 30 something , air coke . 



Ha mcm tulah rupanya.Paling fav marry brown ni sebab minum  air tak sudah sudah , takkan habis .Mana taknya large cup. Kalau antara semua paling suka ayam goreng tu.Rasa crunch crunch pedas , memang rasa mcm kat Korea


Disebabkan esok dah nak berpuasa , Sophea nak ucapkan selamat berpuasa Dan salam ramadhan bagi umat Islam :) . Semoga kita dapat beribadah dengan sepenuh hari Dan menjadi ramadhan yang penuh berkat , aminn . 


Thank you for reading :) .

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. selamat berpuasa Dan salam ramadhan

    ReplyDelete
  2. ramai dah orang share ayam ganjeong MB tapi tak pernah kesempatan mencuba...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah makan ayam Ganjeong nih! kalau tersesat ke MB nak try jugalah.
    Selamat berpuasa juga Sophea

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba ayam ganjeong ni. Lately order Gojuchang Rice Bowl dan bubur pedas. Sedap :)

    ReplyDelete
  5. Belum pernah cuba. Lagipun biasa ke KFC je..

    ReplyDelete