Tradisi tukar Kad raya

By sophea ◇ - 3:36 AM

 Assalamualaikum and hello guys ! 

It's been awhile , cepat je dah berapa hari tinggal nak raya dah . I feel so hurt , PKP waktu raya...but idk mesti ramai lagi terkesan not only me kan . 

Ouh yea tradisi beri kad raya dah lama sophea pupuk sejak zaman sekolah . Sampai ada letak bedak dalam kad .

Tahun ni I feel like macam nak buat balik . Ain't it good especially kawan yang jauh , bukan selalu . 

Kali ni ada yang sophea beli ada yang buat. Dapat beri enam orang sahabat je Kali ni . Harap next time boleh beri kawan internet , follow blog juga ke kan . 

Ha ni kad kad untuk tahun ni untuk diberi ke sang pemilik .

Lagi suka macam ni dari digital , sebab digital macam tak feeling sangat .



Thank you for reading ! 

Selamat berbuka in few hour . You can drop comment so boleh sophea blog walking .Dah lama tak bw  ....

Till we meet again , adios .

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Yezzaaa kan.. Kad raya camni lg best.. Pstu tgu abam posmen hari2.. Haha.. Klu dpt kad ada lagu2 lg meriah

    ReplyDelete
  2. so nostalgia bila dapat kad raya. lagi feel dari wish kat whatsapp

    ReplyDelete
  3. Creative you.
    Teringat zaman dulu.

    ReplyDelete
  4. dulu dalam 5 tahun lepas, saya ada buat pos kad raya masa zaman student, kawan ramai.. hehehe

    ReplyDelete