Doa mudah diamal seharian (share)

By sophea ◇ - 8:09 PM

Assalamualaikum semua , huish lama juga tak berblog kan.  Yela lockdown ni repeated activity jadi agak bosan disitu.  Alhamdulillah  sophea dah selesai second dose.  Terima kasih untuk semua front liner.  Korang jaga lupa vaccine, itu salah satu alternatif  juga dan Allah yang menyembuhkan. Baru lepas penat mengemas jadi terdetik untuk berblog.  Rumah sophea banyak kucing so kena double kemas lah , macam jaga anak kecik.  Takpe , sebaik cute. 


Ouh,  berbalik pada vaccine,  even dah vaccine still jaga sop,  pakai mask , handsanitizer semua tu.  Orang sekitar sophea pun ramai juga yang sudah kena boleh kira juga.  Semoga semuanya disembuhkan dan semua kembali pada normal.  

Harini nak share beberapa doa yang mudah diamal seharian untuk bekalan kelak,  inshaa Allah.







Okay itu saja untuk entry kalini.  Terima kasih sudi baca.  Commentlah , ada masa sophea balas kunjungan ye.  Stay safe,  semua :)

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. doa yang mula-mula tu memang biasa guna... sebab paling mudah...

    terima kasih untuk perkongsian, sama-sama kita amalkan ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kalau Sophea Tula banyak juga baru tahu . Aminnn

      Delete
  2. Salam. Lama tak bw sini. Amin untuk semua doanya. Semoga Sophea dan kucing-kucing semua sihat. Stay safe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, thank you Sal.kucing terlebih sihat alhamdulillah. Jaga diri juga :)

      Delete
  3. betol.. kita usaha dgn vaksin.. selebihnya doa dan tawakal..
    semoga terhapusnya covid dr muka bumi ni.. =)

    ReplyDelete
  4. Good sharing, tq Sophea :)
    Doa senjata kita, sama2 kita amalkan.

    ReplyDelete
  5. Subahanallah menarik blog ni..

    ReplyDelete