Jalan jalan teluk batik/ Pasir panjang laut

By sophea ◇ - 4:29 AM

 Salam dan selamat malam untuk semua . Apa khabar ? Semoga sihat selalu . Dah lama tak jalan-jalan jadi join tommy ke teluk batik dan pasir panjang . Bagitau last minit dengan phone 17 percent haha .Teluk batik paling last pergi 9 tahun lalu rasanya lamakan? Masa tu pergi pantai air tak clear dan banyak juga sampah . Tapi sekarang , bersih dan air pun clear . Ni gambar yang diambil . 






Lepastu terus gerak ke next destination , pasir panjang laut . View lawa , ada ketam kecik . Tapi phone memng dah mati so guna phone tommy nak tgkap dan tak banyak gambar ada . 



Lagi cantik kalau waktu tu sunset rasanya. Terima kasih kepada tommy sebab ajak . Alhamdulillah , cuaca elok je masa tu so okaylah. 

ini saja entry dari saya , terima kasih sudi baca 

p/s : Korang pernah pergi teluk batik tak ? Apa pantai favourite korang , jumlah share diruang komen . Senang juga nak blogwalking nanti .

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. haritu dekat area manjung terpergi lumut. patut pergi teluk batik. haha

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah sampai. Thanks share. Memang cantik tempatnya

    ReplyDelete
  3. sedapnya makan roti aiskrim time cuaca panas. Kena angin laut pulak fuhh layannnn

    ReplyDelete
  4. Akak dah lama benar tak ke Teluk Batik.
    Cantiknya langit di Pasir Panjang Laut tu!

    ReplyDelete
  5. So pretty! It's been a long time since my last vacation :(

    ReplyDelete
  6. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hallu Hallu Hallu

    Congratulations!

    https://www.raydahalhabsyi.com/2022/04/congratulations-preloved-giveaway-lucky.html

    ReplyDelete