Handphone pecah

By sophea ◇ - 3:00 AM

 Assalamualaikum , hello everyone 

Have good day ! I hope everyone have a good day i notice that its almost end of september fuh . 

Masa 1st September haritu my phone jatuh masa charge . Time nak charge time tu jugalah my cats nak main lompat lompat then terus jatuh pecah . Its pecah yang tak boleh bantu tu . Sebab before this pernah jatuh gak from motor so yea :') . I love that hp so much bc camera dia lawa i forgot version mana . The worst one all photo or anything dont have backup since january.  I feel like all memories been deleted lol . 

So esoknya terus beli phone baru tapi redmi. I choose redmi sebab battery tahan lama plus Sophea jenis suka play game kadang kadang so why not kan . Rasa mcm dipaksa tukar phone pun ada .


Kat sini i attach condition phone yang dah pecah tu . Terukkan , tak sangka sampai sebegini rupa . Terima kasih telah lama berbakti since last year . 

Lesson learn , sekarang kalau charge phone mesti tak letak tempat tinggi . Sebab yela sophea ada banyak si bulus yang hyper.  

Itu jela nak bebel , thank you sudi baca guys :) 


  • Share:

You Might Also Like

0 comments