Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida

By sophea ◇ - 7:54 AM

Hello , Assamualaikum . Tadi masa blogwalking nampak satu segmen ni , apa lagi rasa semangat nak join hihi .
Syarat pun mudah je . Apa salah kalau cubakan hihi . Jumlah join !!
Ramai-ramai lagi best :3 boleh kenal-kenal .
Lagi-lagi untuk saya yang baru nak active balik ni .
Okaylah guys , nak sambung blogwalking baca post korang~
anyeong !!
 

  • Share:

You Might Also Like

28 comments

  1. Semoga berjaya...

    https://webayas.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegment....

    PS: haah lembut...macam pau....tpi xde inti....tawar je....yg frozen kena semak dulu la ada halal cert atau tidak...sebab byk company....rietta xsemak pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u :) ouh kira bolehlah cicah milo ke teh o ke macam tu

      Delete
  3. Cik TK singgah dari segmen yang sama!!! Good luck !!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen. Moga berjaya masuk bloglist penganjur nanti.

    ReplyDelete
  5. wahhhh all da best ya. feel free to join my giveaway too ^^.
    followed u here.

    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/08/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  6. goodluck...

    cuya datang mengopi kt blog awak..jemput ngeteh dekat blog cuya..ngeh3

    ReplyDelete
  7. blogwalking here.. :) http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hai, saya telah update blog peserta di senarai blog list. Terima kasih kerana sudi join segmen pertama blog salatulzarida. Maaf kerana lewat mengeluarkan senarai blog.
    https://salatulzarida.blogspot.com/2020/09/senarai-blog-september-oktober-dan.html

    ReplyDelete