My bestfriend kahwinnnn

By sophea ◇ - 11:06 PM

 Assalamualaikum , hye everyone . Apa khabar , sihat ke ? Rindu pula dengan blog ni . 

Even december baru nak cecah dua minggu a lot of this happen . Miracle of december kan ?Ramai jugalah yang mendirikan rumah tangga ( exclude me jodoh pun tak jumpa lagi ) . 

Sophea excited sebenarnya sebab ni kawan baik first yang mendirikan rumah tangga . Kawan yang family welcome sophea macam keluarga . Selalu tolong tanpa dipinta . Bersyukur sangat , semoga beliau dan keluarga sentiasa dimurahkan rezeki aminnn . 

Okay sophea bagi dia nama storm , semoga storm dimurahkan rezeki dan bahagia till jannah aminnn . 

*balik kenduri pun kawan family tapau makanan banyak sungguh rasa malu pun ada dengan dessert sekali :') *

Mak cakap " nanti takdelah kawan nak sembang hahaha " .Betul lah tu , storm jela yang selalu berkunjung bawa makanan sembang sembang . Kitorang suka sembang makan dirumah berbanding keluar . Bagus sebab jimat duit dan kenyang . Sophea pun sering berkunjung ke rumah storm yang dekat je jalan kaki pun sampai ( cuma berpeluh lah ) . Pernah juga Sophea dan adik ke sana berjalan kaki sebab tiada kenderaan tapi sudah berjanji .Akan ku semat memori itu hahaha . 

Korang pernah tak ada kawan yang anggap macam family ? Kawan yang tak bagitau pun dia tahu kita sedih ke apa . Rasa beruntungkan untuk kehadiran orang yang begitu.

Ini sahaja entry dari sophea kali ini , semoga semua sentiasa dilindugi . Selamat pengantin baru untuk yang mendiri kan rumah tangga . 

Disini Sophea attach beberapa gambar sepanjang kenduri tersebut .





Terima kasih untuk yang membaca dan bolehlah drop comment nanti sophea bolehlah senang membalas kunjungan . 


  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. tahun ni ramai sangat kawan2 rapat saya kahwin. pastu bukak fb ke ig ke twitter memang ramai betul yg menamatkan zaman bujang xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan memang tahun ni ramai kahwin lagi pun proses mgkin lagi mudah dan murah dari sebelum covid

      Delete
  2. Bila member dah kawen ni, bila dia dah start bizi, dah kurang nak berhuha huha dah... semoga berbahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru utk best fren Sofea.
    Memang best meraikan bestie kita mkn nasi minyak. Ada kwn yg baik adalah satu bentuk rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih , haah rakan yang macam keluarga juga satu rezeki

      Delete
  4. tahniah buat kawan sophea tu, moga kekal bahagia till jannah, moga masa untuk sophea akan tiba juga nanti ya

    ReplyDelete
  5. bestnya besties kawin mesti turut gmbira kan

    ReplyDelete