How i miss the clear sky

By sophea ◇ - 2:55 AM

 Heyo assalamualaikum semua . Apa khabar ? Rasanya belum terlambat nak ucapkan selamat tahun baru . Semoga dapat membina new azam.Agak agak apa azam tahun baru ? Salah satunya Sophea harap dapat ada jawline dan jadi lebih fit harap dapat capai lah . Sedar tak sedar lagi berapa hari tak kurang dari seratus hari dah ramadhan . Harap kita dipanjangkan umur untuk dapat menyambutnya. 


Clear sky . Rindu kan nak tengok clear sky . Bila nampak langit cerah terus semangat nak jemur baju yang dah berbakul hahaha . Baru senang kering.Walaupun kat sini petang dah start hujan tapi taklah the whole day hujan . For me kan suka tangkap gambar langit sebab when something happen then kita tengok ciptaan tuhan yang menenangkan hati automatic jadi tenang sekali kan . I also suka hujan lagi kalau tengah moody. Orang selalu cakap hujan best tidur tapi for me lagi best if dengar bunyi hujan or paling tak pun makan megi hehe . 


Harap sesiapa yang effect dari banjir dipermudahkan urusan di recover in a speed . 




itu saja untuk post harini . Terima kasih sudi baca . Drop comment for make it easy blogwalking . 

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Suka tengok cuaca cerah langit membiru. Sekarang ni cuaca tak menentu. Kadang mendung je tak hujan. Kadang panas terik.

    ReplyDelete
  2. beberapa harini panas kat shah alam

    ReplyDelete