Dear August

By sophea ◇ - 12:17 AM

 Assalamualaikum semua , 

Its been awhile tak update kat sini , maybe sebab kekurangan idea . Cepat je masa berlalu dah August kan . 



I hope August will be the month where i can improve myself 🌻 . I hope everything will going well to all of us . 


Yang semangat teruskan semangat , untuk yang bersedih ..semoga ada sinar.  Dont giving up okay . 

Teringat satu ayat ni ;


Kalau tuhan masih beri kesempatan untuk kita terus hidup , yakin kat kita . Siapalah kita untuk menidakkan hal tersebut . Kan ? Theres always a rainbow after a rain :) 


Okay tu je untuk update harini . Boleh lah share , monthly mission untuk August ni ke . Senang sikit nak blogwalking kalau dari comment :) 


Till then , seeya and take care

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. hope u are well too. my mission is to be healthy jelah musim-musim sakit banyak ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul , i agree with that . Even my cats sakit :( . Hope you and fam selalu sihat :)

      Delete
  2. semoga bulan ogos ni bulan yang indah-indah.

    ReplyDelete
  3. semoga agustus ini menjadi bulan yg menyenangkan!

    rencana di bulan ini, bisa lebih aktif nge blog
    wkwk

    ReplyDelete
  4. iyaa , semoga august membawa khabar yang baik dan lebih menyenangkan

    ReplyDelete